Tulosta

Kotiseutumatkalla Sortavalassa ja sukumme kotipaikoilla. Ryhmä kuvattu Rautalahdessa.

Henkilöt vasemmalta: Tiina, Ari, Merja, Tarja, Taru, Tuuli, Aino, Eeva, Kari ja Jorma.

 
Tulosta

Tiistai-aamuna odottelin bussia Vierumäen pikavuoropysäkillä. No tulihan se viimein. Sitten kerättiin matkalaisia Heinolasta, Mikkelistä, Kuopiosta, Nurmeksesta ja viimeiset tulivat suoraan modernin kalevalaisuuden kehtoon Juminkekoon Kuhmossa. Museossa käynnin jälkeen majoituttiin Kalevala-hotelliin, jossa nautittiin illallinen ja kierreltiin vähän ympäristössä. Minä ja Jorma käytiin niemessä johon päästäkseen piti ottaa kengät pois ja kahlata lämpöisessä vedessä vähän matkaa. Mäkäräiset iski heti kimppuun kun pysähtyi.

Lue lisää: Retki Vienan Karjalaan 25 -30.6.2013
 
Tulosta

Pohjoisesta on kallista matkata etelään.  Vuonna 2011 Norwegian on aloittanut lennot Rovaniemi-Helsinki reitillä. Halpalennot mahdollistivat edullisen matkustamisen ja näin me innostuimme sukuseuran matkasta Laatokan ympäri. Sisaruksina houkuttelimme myös serkkumme Riitan mukaan matkalle.  Riitta innostui mukaan, sillä hän oli käynyt Karjalassa 10 vuotta sitten. Meille matka oli ensimmäinen.  Liityimme joukkoon Helsingissä, josta bussiin nousi aika monta matkustajaa. Koska emme tienneet ketkä ovat meidän sukulaisia, niin mielenkiinnolla etsimme tutun omaisia piirteitä matkustajista.

Lue lisää: Sukuseuralaiset matkalla Laatokan ympäri 9.6. - 12.6.2011
 
Tulosta

Runo Pirjolta:

Kevään koittaessa alkoi menohalu

tietokone oli siinä oiva työkalu.

 

Koneelle kun laitoit Karjalanmatkat

ei kun siitä Niikon matkoille jatkat.

Lue lisää: AJATUKSIA VIENAN-KARJALANMATKALLA 26.6–30.6.2013
 
Tulosta

Olen pahoillani, etten nytkään voi tulla Sukuseuran vuosikokoukseen ja tapaamiseen; olen silloin matkoilla. Olen myös pahoillani siitä, että yhteyden pito Sukuseuraan on ollut vähäistä. Olen ollut enemmän yhteydessä Toivakassa asuvaan Irja Lambergiin. Häneltä olen kuullut mm. teidän Karjalan matkastanne viime kesänä.

Lue lisää: Sukuseuralle
 

Sivu 1 / 2

<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>