Tulosta

Hei!

Taas on vuosi vierähtänyt siitä kun viimeksi näpyttelin teille jäsenkirjettä. Vaakuna on käynyt Heraldisessa seurassa kommentoitavana ja tekijä on saanut sieltä hyviä vinkkejä. Joten lopputulos on varmaan hyvä. Nyt vain jo ideoita miten vaakuna käytetään.

Lue lisää: Tiedote Joulukuu 2012
 
Tulosta

Sukuseuran matka Karjalaan.

Kesän matkakohteeksi olemme valinneet Vienan Karjalan. Matkanjärjestäjä on Niikonmatkat ja siihen kyytiin on varattu 10 paikkaa. Matkan ajankohta on 25.6 -30.6.2013. Reitti kulkee Helsinki – Kuhmo – Kostamus – Jyskyjärvi – Paanajärvi – Uhtua – Jyskyjärvi – Paluu Suomeen. Hinta 525.00 € + viisumi. Matka kestää 6 päivää täysihoidolla. Majoitumme perheissä. 

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 18.1.2013 mennessä Ainolle. Tietoja matkasta löytyy myös osoitteesta www.niikonmatkat.fi/Vienan-Karjalan-kierros-2013.php

 

 
Tulosta

Suunnitelmassa on ensikesän matka. Ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia matkan suunnasta. Tehdäänkö matka entisille kotiseuduille vai jonnekin muualle? Laita palautetta.

Kyläkirja Oppolasta on tekeillä. Valmistuu loppuvuodesta.

Sukuseuran perustaja ja kunniajäsen Arvo Tiittanen poistui luotamme 29.2.2012.

Mukavaa kesän jatkoa,
Aino

 
Tulosta

Sukuseuran hallitus piti kokousta lokakuun alussa ja pohti tulevia tapahtumia.

Vuosikokouksen ajankohdaksi sovittiin 13.4.2013. Suuntana on tällä kertaa Imatra. Pitopaikat ym. oheisohjelmat ilmoitetaan myöhemmin.

Kesän yhteistä matkaa myös pohdittiin. Olisiko se risteily Pietariin? Matka Vienan Karjalaan? Vai jokin muu suunta? Kaikki vinkit vastaanotetaan. Matkan ajankohta olisi heti kesäkuun alussa.

Terveisin Aino.

 
Tulosta

Vuosikokous pidettiin Turussa 17.3.2012.

Jyrki Tiittanen valittiin jatkamaan puheenjohtajana. Myös hallitus ja toimihenkilöt valittiin uudelleen.

Vaakuna hyväksyttiin siinä esitetyin aihein. Vaakunassa on vielä pientä " fiksaamista " ennen sen lopullista muotoa.

Jäsenmaksuksi päätettiin 10.00 euroa vuodelle 2013.

Lue lisää: Vuosikokous 2012
 

Sivu 4 / 5

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava > Loppuun >>