Tulosta

Vaakuna julkaistu! Katso lisää.

Lue lisää: Vaakuna
 
Tulosta

Katso kertomus Retkestä Vienan Karjalaan 25-30.6.2013

TÄSTÄ

Katso myös Pirjon runo

TÄSTÄ

 
Tulosta

Hei!

Taas on vuosi vierähtänyt siitä kun viimeksi näpyttelin teille jäsenkirjettä. Vaakuna on käynyt Heraldisessa seurassa kommentoitavana ja tekijä on saanut sieltä hyviä vinkkejä. Joten lopputulos on varmaan hyvä. Nyt vain jo ideoita miten vaakuna käytetään.

Lue lisää: Tiedote Joulukuu 2012
 
Tulosta

Tiittanen/Tiitta-sukuseuran vuosikokouksen keskeiseksi asiaksi nousi valmistuvan vaakunan käyttö. Edellinen vuosikokous maaliskuussa 2012 hyväksyi suvun vaakunan, joka on hyväksyttävänä heraldisessa seurassa. Sen jälkeen sitä voidaan käyttää. Vaakunan suunnittelussa on asiantuntijana Heikki Nuutinen.

Lue lisää: Tiittanen/Tiitta suku pohtii vaakunan käyttöä.
 
Tulosta

Sukuseuran matka Karjalaan.

Kesän matkakohteeksi olemme valinneet Vienan Karjalan. Matkanjärjestäjä on Niikonmatkat ja siihen kyytiin on varattu 10 paikkaa. Matkan ajankohta on 25.6 -30.6.2013. Reitti kulkee Helsinki – Kuhmo – Kostamus – Jyskyjärvi – Paanajärvi – Uhtua – Jyskyjärvi – Paluu Suomeen. Hinta 525.00 € + viisumi. Matka kestää 6 päivää täysihoidolla. Majoitumme perheissä. 

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 18.1.2013 mennessä Ainolle. Tietoja matkasta löytyy myös osoitteesta www.niikonmatkat.fi/Vienan-Karjalan-kierros-2013.php

 

 

Sivu 3 / 4

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 Seuraava > Loppuun >>