Tulosta

Näin Suomen 100-vuotispäivien aikaan voidaan jälleen nostaa esille karjalainen sukututkimus ja siihen liittyvä paikkatieto. Suomen itsenäisyyden alkuvuosikymmeninä puolustusvoimien topografikunta kartoitti itärajan alueita ja näin saivat muotonsa nykyisin Karjalan karttoina tunnetut topografiset kartat.

Lue lisää: Kartat ja asiakirjat sukututkimuksen apuna Karjalassa
 
Tulosta

Oikein hyvää alkanutta Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta teille kaikille!

Suomi 100 vuotta näkyy ja kuuluu ympäri maan erilaisissa tapahtumissa ja julkaisuissa, niin myös Karjalan liitto ry:n karjalaisilla kesäjuhlilla kesäkuussa. Tämä on yksi syy sukuseuramme hallituksen päätökseen seuraavan vuosikokouksemme pitopaikasta.

VUOSIKOKOUS la 17.6.2017 Jyväskylässä kello 12.00 – n.15.00

Lue lisää: Tiedote 1/2017
 
Tulosta

Hei!

Jotain on tapahtunut sitten viime kirjeen sukuseuran parissa.  Facebook-sivut on perustettu ja löytyvät osoitteesta Tiittanen/Tiitta-sukuseura ry. Käykäähän kurkkaamassa - voi löytää vaikka kadoksissa olleen sukulaisen.

Lue lisää: Tiittanen / Tiitta-sukuseura ry Tiedote 2016
 
Tulosta

Sukuseuran vuosikokous pidettiin lauantaina 11.6.2016 Tampereen museokeskus Vapriikissa. Kokousta johti Kimmo Tiittanen. 

Lue lisää: Vuosikokouksen päätökset.
 
Tulosta

Sukuseura piti sääntömääräisen vuosikokouksen Lahdessa 14.3.2015. Sukuseuran puheenjohtaja Jyrki avasi kokouksen ja jatkossa puhetta johti Markku Mikkelson. Kokoukseen oli saapunut paikalle 22 henkilöä ja kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Toiminnan ja tilien käsittelyn jälkeen hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus 2014 toiminnasta. 

Lue lisää: Vuosikokouksen päätökset.
 

Sivu 1 / 4

<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 Seuraava > Loppuun >>