Tulosta

Tiittanen/Tiitta –sukuseuran vuosikokous päätti tukea 500 eurolla Oppolan kyläkirjan julkaisemista. Kirja kuuluu hakkeeseen, jonka tarkoituksena on tehdä kyläkirja kaikista Suur-Jaakkiman kylistä.

Sukuhistoriallisesta näkökulmasta kirja on tärkeä, koska Oppolasta on eniten löytynyt Tiittasia. Kirja julkistetaan kesällä Lappeenrannassa pidettävien Karjala Liiton kesäpäivien yhteydessä olevassa Jaakkiman Sanomien lukijatapaamisessa. Toimituskuntaan kuuluvat Jyrki Tiittanen, Saini Knuuttila ja Tea Itkonen.

Kotkassa maaliskuun puolivälissä pidetty vuosikokous päätti pitkällisten keskustelujen jälkeen korottaa yhdistyksen jäsenmaksun kymmenestä eurosta 15 euroon. 

Viime vuonna sukuseura teki matkan Vienan Karjalana. Mukana oli neljä jäsentä. Viime vuoden keskeinen teema oli vaakunan suunnittelu. Vaakunan suunnitteli Heikki Nuutinen ja se hyväksyttiin Suomen Heraldisen seuraan lokakuussa numerolla 1804. Vaakunan pohjalta on teetetty viiri, pöytästandaari, pinssi ja t-paita, joita kaikkia oli myynnissä sukukokouksessa. 

Tämän vuoden toiminnan keskeinen asia on Oppolan kyläkirjan valmistuminen. 

Vuosikokous valitsi uudelleen puheenjohtajaksi Jyrki Tiittasen. Hallituksen jäsenet Kari Tiittanen, Aino Tiittanen, Eila Rajalin, Pirjo Kautonen, Tuula Mikkelson ja Tiina Kuusisto jatkavat myös. 

Päivän päätteeksi sukukokouksen osanottajat kävivät Kotkan kaupungin teatterissa katsomassa näytelmän Näillä palkoilla ei makseta.

Vuosikokouksessa johti puhetta Markku Mikkelson (keskellä) ja sihteerinä toimi yhdistyksen sihteeri Aino Tiittanen. Kuvassa oikealla on yhdistyksen puheenjohtajana jatkava Jyrki Tiittanen.

Sukukokousväkeä Kotkassa.