Tulosta

 Oikein hyvää alkanutta Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta teille kaikille!

Suomi 100 vuotta näkyy ja kuuluu ympäri maan erilaisissa tapahtumissa ja julkaisuissa, niin myös Karjalan liitto ry:n karjalaisilla kesäjuhlilla kesäkuussa. Tämä on yksi syy sukuseuramme hallituksen päätökseen seuraavan vuosikokouksemme pitopaikasta.

VUOSIKOKOUS la 17.6.2017 Jyväskylässä kello 12.00 – n.15.00

Kutsumme teidät kaikki sukuseuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen hotelli Scandic Jyväskylään, Vapaudenkatu 73, kabinetti 3. Aloitamme kokouksen kello 12.00 ja sen päätyttyä nautimme Taste Break buffet – lounaasta. Kokoustila on varattuna meille 12-14 välisen ajan. Hotelli haluaa luonnollisesti tietää osallistujamäärän, joten pyydämme teitä maksamaan viitteellä 5160 osallistumismaksun 25€/ hlö sukuseuran tilille FI57 4212 0010 1651 95 viimeistään 31.5.2017 mennessä. Hinta sisältää kahvin kokouksen lomassa sekä ruokailun. Mikäli tarvitsette majoitusta, tulee se varata itse. Toivomme tapaavamme mahdollisimman monta Tiittanen / Tiitta –suvun jäsentä.

JÄSENMAKSUT 2017

Tämän jäsenkirjeen liitteenä tulee jäsenmaksulasku, jonka toivomme teidän maksavan eräpäivään mennessä. Jäsenmaksu on 15€/talous, eikä siihen tulla vuosikokouksessa esittämään ainakaan tälle vuodelle korotusta. Mikäli ette sitä jostain syystä halua maksaa, ja haluatte nimenne pois jäsenrekisteristä, ilmoitattehan siitä pikaisesti sihteerille, puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeitse.

SUKUJULKAISU

Kyselyitä on tullut sukujulkaisun lisäpainatuksesta, mutta kuten aikaisemminkin on todettu, uutta painosta ei nyt olla ottamassa. Sukujulkaisuun tehdään myöhemmässä vaiheessa päivitys, mutta vielä ei tiedetä koska. Olemme kuitenkin sopineet julkaisun tekijän Jyrki Tiittasen kanssa, että sihteeriltä voi tilata haluamansa osan ”Sukunimen tie” julkaisuista. Osat ovat Tiittaset, Tiitat sekä Yleinen osa. Hinta määräytyy kopioitavien sivujen määrän mukaan. Hintatiedustelut ja tilaukset tehdään siis sihteeriltä.

Toivomus on, että myös päivitystä tietoihin saataisiin teiltä hyvät sukumme jäsenet. Henkilöitä on poistunut keskuudestamme, uusia syntynyt, on avioiduttu jne. Jos sinulla siis jo on kirja, ja haluat tietoihin päivitystä, otamme tietoja mielellään vastaan.

SUKUSEURAN TUOTTEET

Seuralla on myynnissä lipputankoon isännänviirejä, pöytästandaareja, t-paitoja lapsista aikuisiin sekä pinssejä. Seuran nettisivuilta löytyy tietoa tuotteista ja tilaamisesta.

NETTISIVUT, FACEBOOK ja SÄHKÖPOSTI

Sukuseuralla on nettisivut osoitteessa www.tiittanen.net . Sinne olisi mukavaa saada kuvia vaikkapa oman sukusi juhlista, merkkipäivistä. Aivan mistä tilaisuudesta tahansa, jonka haluat jakaa muiden sukusi jäsenten kanssa. Näin tulisimme lähemmäs toisiamme, muistaen kuitenkin, että kuvattavilta on hyvä saada lupa kuvan julkaisuun. Myös erilaiset tarinat omasta sukuhaarastasi ja sen historiasta kiinnostavat, varsinkin näin Suomen 100-vuotis juhlavuonna voisimme julkaista vaikkapa evakkotarinoita. Näitä voit lähettää sihteerille.

Facebookista löytyy myös sukuseuramme oma ryhmä Tiittanen/Tiitta –sukuseura ry, sieltä löytyy tällä hetkellä yli 50 sukuumme kuuluvaa jäsentä. Erilaisia tarinoita sinnekin kaivataan, sivusto on ns. suljettu eli tarinoita näkevät vain ryhmän jäsenet.

Jos haluat tiedotteen ja muuta sukuseuran psotia sähköpostiisi lähetä yhteystietosi sähköpostilla sukuseuran sähköpostiin, jonka löydät tästä alapuolelta.

YHTEYSTIEDOT

Sukuseuran sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puheenjohtaja Jyrki Tiittanen, GMS 041 526 1422, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sihteeri Heidi Rantala, GSM 044 588 5664, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rahastonhoitaja Aino Tiittanen, GSM 040 725 0647, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapaamisiin Jyväskylässä!

Heidi Rantala, sihteeri